Betonlook Gilde

Artisan Microcement

Artisan Microcement, de naam zegt het al, Microcement van de Ambachtsman, een product dat met de hand verwerkt wordt en daardoor een eigen, uniek karakter krijgt! Artisan Microcement is een naadloze afwerking van wanden en vloeren op basis van cement. Wij geven 5 jaar garantie op waterdichtheid en scheurvorming en zijn met name gericht op de afwerking van badkamers en vloeren in de particuliere sector.

Artisan Microcement is een meerlagen systeem, opgebouwd uit een scheur overbruggende en waterdichte technische laag, waarover in 2 lagen de betonlook wordt aangebracht. Daarna wordt het waterdicht afgewerkt met een matte PU-lak die desgewenst 10 minuten na aanbrengen in gebruik kan worden genomen! Dat is extra handig, geen lange wachttijden meer en het project kan direct weer doorlopen. De producten van Artisan Microcement staan voor kwaliteit, service en vertrouwen. Door de zeer brede kennis die wij in huis hebben en met de ervaring van meer dan 10 jaar met het gebruik van het product hebben we het volledig naar de Nederlandse eisen en maatstaven kunnen ontwikkelen. Omdat Artisan Microcement alleen maar werkt met gecertificeerde verwerkers kan een hoge standaard in kwaliteit en service gegarandeerd worden. Daarnaast wordt Artisan met de hand verwerkt dus iedere vloer of badkamer heeft zijn eigen unieke uitstraling.

Artisan Microcement, Als het nog ECHT ambacht moet zijn!

By Bjorn

De ambachtelijke vloeren en wanden van By Bjorn zorgen voor een sfeervolle ruimte. Een robuuste basis voor jouw interieur, laag voor laag aangebracht naar jouw specifieke wensen. Onze vloeren en wanden zijn duurzaam, naadloos, vloeistofdicht, geschikt bij vloerverwarming en zeer onderhoudsvriendelijk. ByBjorn ontwikkelt het fundament onder je dagelijkse leven. Ambachtelijke vloeren en wanden die volledig aansluiten bij jouw gewenste stijl en uitstraling. 

Creëer een krachtige basis voor jouw leven met een ambachtelijke gietvloer. Een duurzame vloer met veerkracht en karakter die jouw ruimte voorziet van een unieke uitstraling en ultiem gemak in onderhoud. De perfecte ondergrond voor een sfeervol thuis, of een levendig kantoor.

Ervaar de indrukwekkende robuustheid en warme uitstraling van betonlook muren. Beton ciré creëert rust en reinheid in de ruimtes waar jij dat wilt. Voegloos, onderhoudsvriendelijk en schokbestendig, voor ontspannen momenten in je badkamer, keuken of woonkamer.

Easy Beton

Easy Beton is een kant en klaar systeem, waarmee zeer uiteenlopende texturen gecreëerd kunnen worden.  Het is makkelijk in gebruik voor iedereen die zelf aan de slag wilt gaan. Easy Beton kan gebruikt worden voor vloeren en wanden, maar ook voor meubels en accessoires. Door de enorme vraag naar een betaalbaar en makkelijk toepasbaar product, is Easy Beton ontstaan. 

Semco Benelux

Semco Naadloze afwerkingen is een door innovatie gedreven, wand-en vloerafwerkingsbedrijf.

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en creëren van afwerkingsproducten voor wanden, vloeren, badkamers en zwembaden. Daarnaast zijn we experts in het scheurvrij houden en waterdicht maken van ondergronden. Semco is bekend om haar kunde en kennis en zet deze in om producten te ontwerpen en te creëren maar uiteraard worden ook oplossingen die specifiek aan de vraag van klanten moet voldoen, opgelost. Dit gebeurd voor vele klanten en projecten, wereldwijd! Elk van onze projecten garandeerd u producten die voldoen aan de duurzaamheid, waterdichtheid en een gecertificeerd Anti-slip eisen.

Al meer dan 25 jaar levert Semco de producten die toegepast worden, al dan niet met verwerking ervan, in de grote projecten binnen hotel sector, de retail, openbare en particuliere branche over de hele wereld. Naast het hoofdkantoor in Amerika werkt Semco met officiële distributeurs in Australië, Nieuw Zeeland, Zwitserland, China, Japan, Spanje, Mexico,Puerto Rico en Cambodja. Ook Semco Benelux is hier nu een onderdeel van waar ze trots op zijn.

Alle Semco producten zijn volledig doorontwikkelde producten, door eigen ingenieurs van Semco. Daarnaast zijn alle producten lange tijd gebruikt en getest door de eigen installateurs van Semco, alvorens men ze op de markt brengt. Hierdoor garandeert Semco een zeer hoge kwaliteit van de producten met een uitmuntende betrouwbaarheid op de lange termijn.

Oikos

Betonlook is een zeer populaire vorm van decoratieve wandafwerking. Dat is natuurlijk niet voor niets: het staat goed bij een groot aantal interieurstijlen. Om het prachtige effect van betonlook te bereiken is een speciale decoratieve sierpleister nodig. Hiervoor zijn er meerdere opties met elk een eigen uniek uiterlijk en unieke eigenschappen.

Ardex Pandomo geeft de mogelijkheid om een zeer unieke wandafwerking in uw interieur te hebben. Er zijn veel verschillende kleuren en structuren mogelijk. Bovendien kunnen er verschillende elementen worden geïntegreerd, van zowel hetzelfde materiaal als een ander gewenst materiaal. Het is hierdoor een erg geliefde soort betonlook.

Beal Mortex is functioneel én stijlvol. Het is en waterdicht materiaal en kan op elke ondergrond gehecht worden. Bovendien is het erg duurzaam omdat het vergelijkbaar is met natuursteen. Ook zijn er verschillende structuren en kleurstellingen mogelijk, waardoor Beal Mortex in ieder interieur past en zeer populair is.

ErreLAB

Geboren uit de meer dan tien jaar durende ervaring van Covema Vernici en Sivit Industria Chimica, is ErreLAB in Turijn gevestigd bedrijf actief in heel Italië, gespecialiseerd in het ontwerp, het op maat maken en leggen van harsen en cementen voor vloeren, wanden en buitenoppervlakten van huizen, kantoren en commerciële activiteiten"
Van meest bijzondere materialen tot steeneffecten.

Alle coatings zijn ontworpen en vervaardigd in de ErreLAB laboratoria en zijn vervolgens klaar om in heel Italië en nu ook in Nederland te worden gebruikt. Omdat er in onze vloeren en wanden van ErreLAB, Lavasteen is verwerkt, krassen onze vloeren niet en zijn ze van zichzelf waterdicht en UV bestendig. Dit in tegenstelling tot gelijkwaardige gietvloeren, zoals Pu vloeren en de meeste beton cirre producten.
Het is daarom ook zeer geschikt voor uw badkamer of keuken, maar ook geschikt in andere ruimtes.

Zelfs buiten is er veel mogelijk! De vloeren en wanden die onze stukadoors afleveren zijn van hoge kwaliteit, uniek en exclusief. In bijna alle RAL kleuren en bijzondere structuren verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos!